top of page

Fysiotherapie (30 min)

De fysiotherapeut is iemand die gespecialiseerd is in het lichaam. Mensen kunnen met klachten terecht aan het lichaam, of dit nu een probleem is van chronische aard of van niet chronische aard, iedereen kan terecht. 

Ontspanningsmassage (30 min)

Klassieke massage kan gegeven worden ter ontspanning van de spieren, maar ook voor een algehele ontspanning van geest en lichaam.

Zwangerschapsmassage (30/60 min)

Bij de zwangerschapsmassage kan een zwangere vrouw even ontspanning vinden. Even tijd voor jezelf. Maar wanneer er pijn is in benen, rug of nek kan je ook langs komen. Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf het 2e trimester in de zwangerschap.

Babymassage (60 min)

Even wat quality time met je kindje?? Dit kan bij de babymassage. Je leert om zelf je baby te masseren. Je bent echt een klein uurtje met je kindje bezig. Babymassage kan ook ingezet worden bij onrustige kindjes, maar ook bij huilbaby's.

Stoelmassage (20 min)

Stoelmassage is een ontspannende massage voor nek, rug, schouders, armen en handen waarbij je voorover leunt op een speciale stoel.

Cadeaubon

Het is ook mogelijk om iemand een cadeaubon te geven voor een behandeling. Bonnen zijn 12 maanden geldig en niet voor geld inwisselbaar.

20190429_132109[1].jpg
bottom of page